1/0

Σύντομα φωτογραφικό υλικό.

ΟΙ ΑΤΡΩΤΟΙ

του Torben Betts

(Κοινωνικό) 

(Σε επανάληψη η περσινή πρώτη παρουσίαση συγγραφέα-έργου στην Ελλάδα)  

ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Μετάφραση:

Μαργαρίτα Δαλαμάγκα-Καλογήρου,

Σκηνοθεσία:

Σταύρος Στάγκος,

Σκηνικά:

Αρετή Μουστάκα,

Κοστούμια:

Χριστίνα Πανοπούλου,                                 

Φωτισμοί:

Βαγγέλης Μούντριχας 

Παίζουν:

Μαριάνθη Κυρίου,

Μιχάλης Μαρκάτης,

Χάρης Μαυρουδής, 

Λίλυ Τσεσμετζόγλου

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18.30 από τον Φεβρουάριο 2020.  

Η περσινή παράσταση του ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ, ΟΙ ΑΤΡΩΤΟΙ (αγγλικός τίτλος: Invincible, 2014) επαναλαμβάνεται λόγω μεγάλης επιτυχίας (εκτός φετινής θεματικής ενότητας) με νέα εξαιρετική διανομή.

 

Ο συγγραφέας του έργου Torben Betts είναι μια σπάνια και ραγδαία ανερχόμενη διεθνώς θεατρική φωνή, έχει ήδη καθιερώσει την θέση του στα θέατρα του κόσμου και έχει χαρακτηριστεί από έναν θεατράνθρωπο του μεγέθους και του κύρους του Άλαν Αίηκμπορν ως «το πιο συναρπαστικό θεατρικό ταλέντο που έχει συναντήσει εδώ και χρόνια». Το έργο του ΟΙ ΑΤΡΩΤΟΙ είναι ένας σπάνιος συγκερασμός σπαρταριστής κωμωδίας, γνήσιας ποίησης και σπαρακτικού δράματος.

Το έργο εξελίσσεται σε μια κωμόπολη της Βόρειας Αγγλίας, όπου η οικονομική κρίση έχει φέρει να ζουν δίπλα-δίπλα ένα ζευγάρι μεσοαστών διανοούμενων εκ Λονδίνου (πολιτικοποιημένη εικαστικός η σύζυγος και τέως δημόσιος υπάλληλος και, τώρα, free lancer o σύζυγος) και ένα λαϊκό ζευγάρι ντόπιων (γραμματέας οδοντιατρείου η σύζυγος και ταχυδρόμος και παθιασμένος ποδοσφαιρόφιλος ο σύζυγος).

 

Συνυπάρχουν μόνο για ένα καλοκαίρι.

 

Το τέλος του, με αυτά που φέρνει,  σηματοδοτεί για τον καθένα τους μια εντελώς διαφορετική θέση απέναντι στον εαυτό του, τα πιστεύω του, τη ζωή και σε έναν γύρω κόσμο που παραπαίει.                                                          

15η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019 -2020

Σατωβριάνδου 36, Ομόνοια, 104 31  |  Αθήνα  |  Τηλ: 210 5242211  |   info@aggelonvima.gr                                 © ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ 2015  |   Web design by MMMDESIGN

  • Facebook - White Circle